Groepsactiviteiten

Beleef een leuke dag bij ons op de boerderij! We denken graag met jullie mee voor het organiseren van een onvergetelijke groepsactiviteit, zoals een kinderpartijtje, familiedag, schooluitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje en nog veel meer!

Huifkar

Onze gezellige huifkar is geschikt voor 35-40 personen.

Wij verhuren de huifkar alleen in combinatie met trekker en chauffeur.

Voor uw eigen veiligheid is deze enorm gezellige huifkar alleen te reserveren in combinatie met trekker & chauffeur. Wij halen u graag op van uw locatie en brengen u veilig terug naar huis.

 • Voor een offerte kunt u ons mailen naar: fun@andrehoeve.nl

Kinderpartijtjes

Cake versieren, rondleiding op de boerderij, waterfietsen, trampoline springen, paardrijden en kijken bij het melken…

Kinderpartijtjes zijn één groot feest bij de André Hoeve!

We vieren de partijtjes standaard van 14.30 uur tot 17.30 uur. Let op: Dit is exclusief avondeten. Mogelijk van maandag tot en met vrijdag.

Inclusief: onbeperkt limonade, cake met slagroom, zakje chips.
*Wanneer er sprake is van een glutenallergie of een andere dieetwens, vragen wij u zelf iets mee te nemen voor het desbetreffende kind.

Duur: 3 uur
* andere tijden in overleg.

 • Kosten: standaard bedrag van € 175,- (voor 8 kinderen en 2 volwassenen)
 • Extra kind: € 15,-
 • Extra volwassene: € 7,50
  Prijzen per 1-1-2023, inclusief btw.

Vrijgezellenfeest, vrienden- of bedrijfsuitje

Fun op de boerderij! Dat kan bij de Andre Hoeve! We ontvangen jullie met koffie/thee en een boerencake in onze skybox met uitzicht op de koeien. Daarna trekken we de overalls aan (vrijgezel evt. in een koeienpak) en gaan we verschillende activiteiten doen. Denk hierbij aan overall hangen en een estafette met verschillende boerderij onderdelen. Tot slot gezellig borrelen met een rondje bittergarnituur!

Voorstel/tijdsindeling kan gemaakt worden aan de hand van jullie wensen!

 

 • Kosten: op aanvraag (fun@andrehoeve.nl)

Koeienmelken Clinic

Altijd als een kijkje willen nemen in het leven van een boer? Dat kan bij ons op de Andre Hoeve. We ontvangen jullie met koffie/thee en een boerencake in onze skybox met uitzicht op de koeien. Vervolgens krijgen jullie een rondleiding over de boerderij. Daarna trekken jullie de overalls aan en gaan jullie meehelpen met het koeienmelken. Spenen schoonmaken, aansluiten van de melkstellen en de spenen dippen. We sluiten af met een drankje en een hapje.

We zijn wel aan vaste tijden gebonden. We melken de koeien 6:00 uur ‘s ochtends en 17:00 uur ‘s middags.

 • Kosten: op aanvraag (fun@andrehoeve.nl)

Babyshower boerderij

Opzoek naar een unieke locatie voor een babyshower? Met uitzicht op de koeien genieten van diverse zoete en hartige hapjes en verschillende soorten thee. Wij zorgen voor versiering in roze en/of blauwe stijl. Ook mogen jullie gebruik maken van onze muziekbox en grote tv scherm om bijvoorbeeld leuke foto’s op af te spelen. Tevens hebben jullie de mogelijkheid om een rondje over de boerderij te wandelen en leuke foto’s te maken.

 

 • Kosten: op aanvraag (fun@andrehoeve.nl)

Schooluitje/Familiedag

Vraag ons naar de mogelijkheden! We kunnen een programma samen met u op maat maken. Eventueel in combinatie met onze huifkar.

 • Vraag ons naar de mogelijkheden via fun@andrehoeve.nl of ons contactformulier

Barbecue/buffet

Blijven eten na een activiteit? Ook dat kan op de Andre Hoeve! 
Wij werken samen met vaste cateraars. 

 • Vraag ons naar de mogelijkheden via fun@andrehoeve.nl of ons contactformulier

Rondleiding

Nieuwsgierig geworden naar de Andre Hoeve? We ontvangen jullie graag in onze unieke skybox met koffie/thee en boerencake. Daarna starten we met de rondleiding van ongeveer een uur en laten we jullie de gehele boerderij zien en krijgen jullie uitleg over alles wat we hier doen. Denk hierbij aan de Zorgboerderij en de nieuwe CONO stal, de meest duurzame stal van dit moment! Ook bieden we jullie de mogelijkheid om de boerderijwinkel te bezoeken.

Inclusief: een ‘kijkje achter de schermen’ bij de Andre Hoeve, koffie/thee en boerencake.

De rondleiding kan ook geboekt worden in combinatie met andere activiteiten.

Duur: 1,5 uur

 • Kosten: € 15,- per persoon
  (min. 10 personen)

   

koeienmelken