Groepsactiviteiten

Beleef een leuke dag bij ons op de boerderij! We denken graag met jullie mee voor het organiseren van een onvergetelijke groepsactiviteit, zoals een kinderpartijtje, familiedag, schooluitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje en nog veel meer!

Huifkar

Onze gezellige huifkar is geschikt voor 35-40 personen.

Wij verhuren de huifkar alleen in combinatie met trekker en chauffeur.

Voor een offerte kunt u ons mailen naar: info@andrehoeve.nl

Voor uw eigen veiligheid is deze enorm gezellige huifkar alleen te reserveren in combinatie met trekker & chauffeur. Wij halen u graag op van uw locatie en brengen u veilig terug naar huis.

 

Kinderpartijtjes

Cake versieren, rondleiding op de boerderij, waterfietsen, met een kabelbaan het water over, trampoline springen, spelen op de hooizolder, paardrijden en kijken bij het melken…

Kinderpartijtjes zijn één groot feest bij de André Hoeve!

We vieren de partijtjes standaard van 15.00 uur tot 18.00 uur inclusief eten.
Mogelijk van maandag tot en met vrijdag.

Inclusief: onbeperkt limonade, cake met slagroom, zakje chips, patat met snack en een ijsje toe.
*Wanneer er sprake is van een glutenallergie of een andere dieetwens, vragen wij u zelf iets mee te nemen voor het desbetreffende kind.

Duur: 3 uur

Kosten: standaard bedrag van € 175,- (voor 8 kinderen en 2 volwassenen)
Extra kind: € 17,50
Extra volwassene: € 10,-
Prijzen vanaf 1 oktober 2021

Vrijgezellenfeest, vrienden- of bedrijfsuitje

Fun op de boerderij! Dat kan bij de Andre Hoeve! We ontvangen jullie met koffie/thee en een boerencake in onze skybox met uitzicht op de koeien. Daarna trekken we de overalls aan (vrijgezel evt. in een koeienpak) en gaan we verschillende activiteiten doen. Denk hierbij aan overall hangen en een estafette met verschillende boerderij onderdelen. Tot slot gezellig borrelen met een rondje bittergarnituur!

Inclusief: koffie/thee en boerencake, onbeperkt drankjes (bier/fris/wijn), 2x een rondje bittergarnituur en lekkers voor op tafel.

Duur: 3,5 uur

Kosten: € 39,50 per persoon

(min. 10 personen)

 

Koeienmelken Clinic

Altijd als een kijkje willen nemen in het leven van een boer? Dat kan bij ons op de Andre Hoeve. We ontvangen jullie met koffie/thee en een boerencake in onze skybox met uitzicht op de koeien. Vervolgens krijgen jullie een rondleiding over de boerderij. Daarna trekken jullie de overalls aan en gaan jullie meehelpen met het koeienmelken. Denk hierbij aan het ophalen van de koeien uit het weiland, spenen schoonmaken, aansluiten van de melkstellen en de spenen dippen. We sluiten af met een drankje en een hapje.

Inclusief: koffie/thee en boerencake, 2 drankjes (bier/fris/wijn) en een 1 rondje bittergarnituur.

Duur: 2,5 uur

Kosten: € 32,50 per persoon
(min. 10 personen)

koeienmelken

Babyshower boerderij

Opzoek naar een unieke locatie voor een babyshower? Met uitzicht op de koeien genieten van diverse zoete en hartige hapjes en verschillende soorten thee. Wij zorgen voor versiering in roze en/of blauwe stijl. Ook mogen jullie gebruik maken van onze muziekbox en grote tv scherm om bijvoorbeeld leuke foto’s op af te spelen. Tevens hebben jullie de mogelijkheid om een rondje over de boerderij te wandelen en leuke foto’s te maken.

Inclusief: onbeperkt koffie/thee/water, diverse zoete en hartige hapjes en broodjes.

Duur: 2,5 uur

Kosten: €32,50 per persoon

(min. 10 personen)

 

Schooluitje/Familiedag

Vraag ons naar de mogelijkheden! We kunnen een programma samen met u op maat maken. Eventueel in combinatie met onze huifkar.

Barbecue/buffet

Blijven eten na een activiteit? Ook dat kan op de Andre Hoeve.

Vraag ons naar de mogelijkheden!