Webwinkel

Welkom in onze online boerderijwinkel. Een deel van het assortiment uit de fysieke winkel bieden wij hier aan om online te bestellen. Dit kun je hieronder op deze pagina doen!
Lees meer over de boerderijwinkel

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Veel gestelde vragen en informatie

Hoe ontvang ik mijn bestelling?

Je kunt je bestelling komen ophalen of laten bezorgen.
Neem voor grotere bestellingen van meer dan 6 van het zelfde product, contact met ons op voor de beschikbaarheid.
Druk hier voor ons verzend- en leveringsbeleid.

Ophalen

Een bestelling van voor 12:00 uur kun je in de meeste gevallen de eerstvolgende dag dat we open zijn afhalen in onze boerderijwinkel. Bekijk hier onze openingstijden. Bij alle producten staat de tijd voor afhalen in de omschrijving op de productpagina.

Bezorgen

Bezorging is alleen mogelijk op een selectie van postcodes en bij minimale besteding van €50,- incl. btw. De bezorgkosten bedragen €4,99 incl. btw. Bij bestellingen vanaf €100,- bezorgen wij gratis.

We streven ernaar je bestelling van voor 12:00 uur binnen 2 werkdagen te bezorgen. Dit kan uitlopen tot maximaal 5 werkdagen. Sommige producten wijken hiervan af, dit lees je bij de product omschrijving. Hierover lees je meer in ons verzend- en leveringsbeleid.

Kan ik zelf een pakket laten samenstellen?

Wij stellen ook pakketten samen naar wens. Hiervoor kun je contact met ons opnemen. Onze contactgegevens zijn te vinden op de contact pagina.

Waar vind ik de algemene voorwaarden en het retourbeleid?

De algemene voorwaarden voor het bestellen bij onze webshop kun je hier vinden en het retourbeleid vind je hier.