Zakelijk

Voor zakelijke doeleinden bieden wij een unieke vergaderruimte of rondleiding over de boerderij aan. Natuurlijk zijn ook de overige groepsactiviteiten voor zakelijke doeleinden mogelijk.

Vergaderen in de skybox

Vergaderen met uitzicht op de koeien? Dat kan in onze compleet nieuwe en volledig luxe ingerichte skybox in onze CONO stal. De boerendetails waaronder een kroonluchter van een trekker band, hooiklamp, barkrukken van trekker stoeltjes, lampen van oude melkstellen en elementen van de boerderij van vroeger komen er allemaal in terug. Vergaderen is nog nooit zo bijzonder en uniek geweest!

De skybox is van alle gemakken voorzien. Er is een groot presentatiescherm (touch screen), wifi en flipover. Tevens een volledig ingerichte bar en luxe keuken. Tijdens het vergaderen krijgen jullie onbeperkt koffie, thee en water met wat lekkers.

De André Hoeve ligt in het Noord-Hollandse Spierdijk. Centraal gelegen vlakbij de A7. Er is bij ons voldoende parkeergelegenheid. De skybox is ook met een traplift te bereiken.

We ruimte voor max. 35 personen om te vergaderen. Ook zijn er mogelijkheden voor een lunch, rondleiding of een borrel na afloop.

Kosten

t/m 20 personen: € 250,- per dagdeel, tweede dagdeel € 150,-

20 t/m 35 personen: € 350,- per dagdeel, tweede dagdeel € 150,-

Uitgebreide lun​ch: € 16,50

Verse tomatensoep, luxe broodjes, verse koeienmelk, thee, sap en vers fruit.

​Rondleiding van 1 uur over de boerderij: € 8,50 (prijs voor vergadergroepen)

​Huifkarrit, teambuildingsactiviteit, barbecue of borrel: prijs op aanvraag.

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw 

 

Rondleiding

Nieuwsgierig geworden naar de Andre Hoeve? We ontvangen jullie graag in onze unieke skybox met koffie/thee en boerencake. Daarna starten we met de rondleiding van ongeveer een uur en laten we jullie de gehele boerderij zien en krijgen jullie uitleg over alles wat we hier doen. Denk hierbij aan de Zorgboerderij en de nieuwe CONO stal, de meest duurzame stal van dit moment! Ook bieden we jullie de mogelijkheid om de boerderijwinkel te bezoeken.

Inclusief: een ‘kijkje achter de schermen’ bij de Andre Hoeve, koffie/thee en boerencake.

De rondleiding kan ook geboekt worden in combinatie met andere activiteiten.

Duur: 1,5 uur

Kosten: € 12,50 per persoon
(min. 10 personen)

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw