Vergaderlocatie

Voor zakelijke doeleinden bieden wij een unieke vergaderruimte op de boerderij aan. Natuurlijk zijn ook de overige groepsactiviteiten voor zakelijke doeleinden mogelijk.

Vergaderen in de skybox

Vergaderen met uitzicht op de koeien? Dat kan in onze compleet nieuwe en volledig luxe ingerichte skybox in onze CONO stal. De boerendetails waaronder een kroonluchter van een trekker band, hooiklamp, barkrukken van trekker stoeltjes, lampen van oude melkstellen en elementen van de boerderij van vroeger komen er allemaal in terug. Vergaderen is nog nooit zo bijzonder en uniek geweest!

De skybox is van alle gemakken voorzien. Er is een groot presentatiescherm (touch screen), wifi en flipover. Tevens een volledig ingerichte bar en luxe keuken. Daarnaast beschikt de skybox ook over airconditioning.

De André Hoeve ligt in het Noord-Hollandse Spierdijk. Centraal gelegen vlakbij de A7. Er is bij ons voldoende parkeergelegenheid. De skybox is ook met een traplift te bereiken.

De skybox is uitstekend geschikt voor vergaderingen, trainingen, teambuilding, workshops of presentaties.

Afhankelijk van de opstelling van de skybox hebben we ruimte voor 30-60 personen.

We kunnen een offerte volledig op maat maken op basis van jullie wensen en verzorging.

Rondleiding, teambuildingactiviteit, verschillende lunch en/of buffet opties, borrelarrangement tijdens of na afloop. Alles is mogelijk.

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Mail ons naar: fun@andrehoeve.nl