Vergaderlocatie

Voor zakelijke doeleinden bieden wij een unieke vergaderruimte op de boerderij aan. Natuurlijk zijn ook de overige groepsactiviteiten voor zakelijke doeleinden mogelijk.

Vergaderen in de skybox

Vergaderen met uitzicht op de koeien? Dat kan in onze compleet nieuwe en volledig luxe ingerichte skybox in onze CONO stal. De boerendetails waaronder een kroonluchter van een trekker band, hooiklamp, barkrukken van trekker stoeltjes, lampen van oude melkstellen en elementen van de boerderij van vroeger komen er allemaal in terug. Vergaderen is nog nooit zo bijzonder en uniek geweest!

De skybox is van alle gemakken voorzien. Er is een groot presentatiescherm (touch screen), wifi en flipover. Tevens een volledig ingerichte bar en luxe keuken. Tijdens het vergaderen krijgen jullie onbeperkt koffie, thee en water met wat lekkers.

De André Hoeve ligt in het Noord-Hollandse Spierdijk. Centraal gelegen vlakbij de A7. Er is bij ons voldoende parkeergelegenheid. De skybox is ook met een traplift te bereiken.

We ruimte voor max. 35 personen om te vergaderen. Ook zijn er mogelijkheden voor een lunch, rondleiding of een borrel na afloop.

Kosten
t/m 20 personen: € 250,- per dagdeel, tweede dagdeel € 150,-
20 t/m 35 personen: € 350,- per dagdeel, tweede dagdeel € 150,-

 

Meeting/bijeenkomst voor grote groepen

Op zoek naar geschikte locatie voor een meeting of bijeenkomst voor een grote groep? We hebben ruimte voor een groep t/m 70 personen. Na afloop een borrel of diner. Bespreek met ons de mogelijkheden.
(zaal in presentatie opstelling)

 

Verschillende lunch opties met producten uit de streek.
(Verse tomatensoep, luxe belegde bollen met verschillende soorten Beemsterkaas, groentes uit eigen tuin, huisgemaakte eiersalade met eieren van eigen kip of een broodje snack. Alles is mogelijk!)

Rondleiding na de lunch of op een ander tijdstip tijdens een vergadering? Bespreek met ons de mogelijkheden.

​Huifkarrit, teambuildingsactiviteit, buffert, barbecue of borrel: prijs op aanvraag.

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw